Tango muziek is fris, stijlvol en dynamisch, ideaal voor achtergrondmuziek tijdens uw feest, concert of event. Het is ook makkelijk en snel goed geregeld.

Ja, Tango muziek zou zeer goed passen in uw event, concert of privéfeest voelt u dat ook zo? Dat is ook zo.

Creëer een innemende en intense atmosfeer, prettig en speels met muziek die gonst van stijl, passie en sensualiteit. Omdat het kan en het leuk is. Wij bieden ervaren Tango musici die deze mooie dynamische muziekstijl als specialiteit hebben, zij kunnen de verschillende Argentijnse stijlen laten klinken zoals het hoort.

Boek hier de Argentijnse tango muziek voor live tijdens je feest.

Bandoneon

Wij bieden diverse echte Tango ensemble’s klein en groot, passend voor uw project.

Wij luisteren naar uw verwachtingen en bieden dan een Tango muziek ensemble passend bij de mogelijkheden, je kiest zelf.

We geven Uw feest dat dynamische warme Z. Amerikaanse tintje, dmv de meest ervaren Argentijnse tango bands en ook de dansesr kunnen bij ons worden geboekt.

Boek bij ons en wees verzekerd van een vlotte, prettige en betaalbare dienstverlening en geen administratieve rompslomp. Voor meer informatie als prijzen en beschikbaarheid, stuur een berichtje met uw vraag en contact gegevens of bel ons.

Voor meer info neem contact op via de contactpagina

tel: vanuit Nederland 0616147408  

vanuit België  +31616147408 

info@tango-bands.com

Verschillende Argentijnse tango muziek ensemble’s passend bij uw event.

j

Kleine en grote bands laat je adviseren

Onze musici zijn ervaren en kennen de verschillende stijlen van Argentijnse muziek goed. De bekende Argentijnse tango uiteraard maar ook meer folklore Milonga’s zowel snel en langzame versie (mooi hoor). En de Argentijnse wals met de verschillende variaties spelen ze graag.

Onze Tango musici zijn of geschoold in deze stijl of hebben het in Argentinië leren spelen in de praktijk

Dit bureau werkt meestal met Argentijnen, maar sommige Nederlanders of Belgen zijn conservatorium geschoold in deze muziekstijlen en ervaren en handig geworden op deze instrumenten en kennen hun vak zo goed dat we dan ook graag van hun diensten gebruik maken.

De administratie als officiële verloning handelen we netjes af

Betreft de financiële afhandeling: U krijg een factuur  (indien nodig voor uw boekhouding). Betreft de gage verdeling en de wettelijke verplichtingen: we werken meestal met zelfstandige musici of gebruiken we indien nodig een verloningskantoor. U wordt al dat werk uit handen genomen, wel zo makkelijk voor u en wettelijk volledig in orde.

 

We hebben duo, trio, kwartet en grotere echte Argentijnse Tango bands, neem contact op voor informatie betreft de beschikbaarheid en prijzen. Vermeld wat u nodig heeft.

 Onze snelle dienstverlening wordt goed gewaardeerd 🙂

Vermeld wat u zoekt, met uw gegevens, en vb duo, trio kwartet of groter met of zonder dansers.

Ook handig is de locatie en budget waar u over wens te beschikken, we nemen snel contact met u op en bespreken de mogelijkheden voor de musici. U krijgt ook foto’s en geluidsfragmenten.

Of bel Gsm 0616147408 – Tango Bands Buziaustraat 11   3034WC Rotterdam.

vanuit België: 0031 – 0616147408 Mailen kan via dit  invul formulier.

Neem contact op en we bespreken uw vraag of uw wens en boek de echte Tango muziek

9 + 1 =

Boek je Tango muziek uit Argentinië: gonzend, verfrissende passie vlot bij u thuis te boeken. Deze bands zijn ervaren, flexibel en spelen ook andere muziekstijlen uit Argentinië.

Bandoneon tango instrument De bandoneon spreekt en vertolkt de passionele ziel, het tango ensemble is de wereld volgens de bandoneón, het leven – het verlangen, warm, woelig en intens, rijke snelle noten als stuwende hoogten en gedragen diepten als weidse landschappen komt voorbij.

meer over Bandoneon in de Argentijnse tango muziek op onze zustersite

Echte Argentijnse tango bands, ideaal voor uw receptie, tuinfeest, house-warming, enz.
Deze bands spelen ook andere muziekstijlen uit Argentinië.

Tango dansersU kan bij ons ook dansers verkrijgen.

Voor meer informatie betreft een tango danspaar neem even contact op